-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Hande Yener'den "Hepsi Hit Vol 1"

Hande Yener, kariyerinin 12. stüdyo albümü olan "Hepsi Hit Vol 1"i müzikseverlerle buluşturuyor. Başarılı sanatçı, profesyonel müzik hayatının 16. yılına arşivlerde yer alacak dev bir albümle giriyor!

06.06.2016 tarihinde Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile yayınlanacak olan albüm "Hepsi Hit" serisinin başlangıcı olma özelliğini taşıyor. 120 şarkı içinden özenle seçilerek oluşturulan "Hepsi Hit" albümünün ikincisi de şimdiden hazır! Repertuar ve stüdyo çalışmaları büyük bir titizlikle hazırlanan albüm devamı gelecek olan diğer albümlerin bir nevi özeti niteliğinde...

Hande Yener'in "Hepsi Hit Vol 1" albümü, müzik sektörünün "Yıldızlar Karması"nın imzasını taşıyor. Daha önce, hiçbir albümde bir araya gelmeyen, müzik adamları "Hepsi Hit"te buluştu. Pop müziğin son yıllarına damga vuran ve onlarca hite imza atan Mert Ekren, Altan Çetin, Ersay Üner, Murat Dalkılıç, Berksan, Gürsel Çelik ve Bora Uzer gibi birbirinden değerli isimler yılın albümünü müzikseverlere sunuyor.

"Hepsi Hit Vol - 1" albümünün çıkış şarkısı olan "Mor" 1 hafta öncesinden sevenleri ile buluşuyor. Sözü Hande Yener ve Mert Ekren'e, müziği ve aranjesi Mert Ekren'e ait olan "Mor" daha piyasaya çıkmadan sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Herkesin merakla beklediği "Mor", slogan sözleri ve ritmik yapısı ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Albümde "Kavuşabilir Miyiz?" ve "Vah Vah" şarkılarının söz, müzik ve düzenlemeleri de Mert Ekren'e ait olup; "Deli Bile", "Seviyorsun" ve "Bilmiyor" şarkılarının söz ve müzikleri Altan Çetin imzası taşıyor. Ersay Üner ise albümde "Emrine Amade" ve "Bu Kafayla" şarkılarının sahibi olarak yer alıyor. Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Murat Dalkılıç "Görev" şarkısı ile albümün en iddialı parçalarından birine imzasını attı. Sözü Berksan, müziği Berksan ve Okay Temiz, aranjesi Çağın Kulaçoğlu'na ait olan "Biri Kaybediyor" feat Çağın Kulaçoğlu ise albümün fark yaratan parçalarından biri.

Albümdeki düzenlemeler de birbirinden değerli isimlerin imzasını taşıyor. Ünlü müzisyen Mert Ekren, Gürsel Çelik, Ersay Üner, Altan Çetin, Serkan Ölçer ve Çağın Kulaçoğlu'nun aranjeleri ve albümün farklı soundu müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Albümün mix'leri Tufan Taş, Özgür Yurtoğlu, Mesut Kahramanoğlu, Murat Yelken, Bora Uzer, Özer Yener ve Ümit Kuzer imzası taşırken; masteringlerin tamamı Çağlar Türkmen'e ait.

"Hepsi Hit" için imajını da yenileyen Hande Yener, albümdeki "Mor" isimli şarkıdan esinlenerek saçlarını mora boyattı. Güzel yorumcu, ünlü modacı Hakan Akkaya imzalı kıyafetlerle Cem Talu'nun objektifine poz verdi. Albüm fotoğrafları için kamera karşısına geçen Yener'in saç ve makyajı ise Özge Özel'e ait.

Hande Yener, albümün çıkış parçası olan "Mor"a geçtiğimiz günlerde video klip çekti. Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen video klipte Yener, bambaşka bir imaja büründü. Bütün kliplerinde orjinalliğini ortaya koyan Hande Yener, yine iddialı geliyor!

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN