-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Popstar Bayhan'dan ilahi albümü

Katıldığı Popstar yarışması ile tanınan Bayhan Gürhan ilahi albümü çıkartacak. Caz tarzında ilahi söyleyecek olan Bayhan ilahi albümü için çalışmalarını sürdürüyor. İşte Popstar Bayhan Gürhan'ın ilahi albümü detayları..

Popstar yarışmasına katılması sonrasında ünlenen Bayhan Gürhan, dünyada kimsenin yapmadığı bir projeyi hayata geçirecek. Katıldığı bir televizyon programında ilahi albümü çıkartacağım diyen Bayhan, ilahileri de caz formatında okuyacağını ifade etti. Popstar yarışmasında özellikle Deniz Seki'nin tavrı sonrasında bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Bayhan'ın ilahi albüm çıkaracağım açıklamaları müzik dünyasında büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Bayhan ilahi albümü çıkarmaya hazırlanıyor!

Popstar yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan caz formatında ilahi söyleyecek. İşte Bayhan'ın yeni albüm çalışmasından ilk detaylar..

Bir televizyon programına katılan Bayhan, saksafon, kontrbas, fırça davul, trompet ve ney gibi enstrümanlarla caz formatında ilahi okuyacağını söyledi.

"Müzik öncelikle dünya dilidir" diyen Bayhan, "İlahiyi çok seviyorum, bunu caz orkestrası ile bütünleştirmek istedim. Böyle bir proje hazırlığımız var. Aynı zamanda böyle bir albüm hazırlıyorum, Ramazan'a yönelik. İlahi albümü, tabi etnik caz orkestrası ile olacak" şeklinde konuştu.

Bayhan Gürhan kimdir?

Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu. Bayhan yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümleri çıkardı. 2012 yılında STV de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı.

Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak renk kattı. Afyonkarahisar'da düzenlenen "Caz Festivali"nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra, Andy Williams ve Louis Armstrong'un "My Way", "A time For Us" gibi eserlerini seslendirdi. 2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili "Benim Yolum" isimli belgesel programı'nın sunuculuğunu üstlendi. 2015 Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan "Direkler Arası" isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırdı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN