-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

5'i yerli 6 film bu hafta vizyona giriyor

Bu hafta izleyicilerle buluşacak filmler:

Tereddüt

Yeşim Ustaoğlu'nun yönettiği "Tereddüt", hayatları kesişen iki kadının hikayesini ele alıyor Haftanın yerli yapımlarından "Sen Sağ Ben Selamet", "Alemde 1 Gece" ve "Oldu mu Şimdi?" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday Jared Hess'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Amerikan komedisi "Aptallar Çetesi", tarihteki en büyük banka soygunlarından birini beyaz perdeye taşıyor.

Sen Sağ Ben Selamet

Çektiği Sağ Salim ve Sağ Salim 2: Sil Baştan ile çıkış yapan Ersoy Güler'in yeni filmi Sen Sağ Ben Selamet, müebbet yiyen Sansar ve tahliyesine 2 gün kalan Selamet'in aynı nakil aracına binmesiyle başlayan macerayı ele alacakAynı yöne giden üç kaçağın yolunun sık sık kesişmesini konu alan filmde, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar'ı, Sivas kapalı cezaevine götürecek nakil aracı, Selamet'i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül...

Alemde 1 Gece

Barış Erdoğan'ın yönettiği filmde Aydemir Akbaş, Ömer Gecü, Beyti Engin, Bülent Alkış ve Burcu Binici, Ceyda Olguner, Abidin Yerebakan, Ercan Demirel, Yılmaz Vural ve Hayat Ece Mağat gibi isimler rol aldı.

Aydemir Akbaş'ın bir Kore gazisini canlandırdığı komedi türündeki filmin konusu şöyle:

"Mutlu bir evliliği olan Ozan'ın karısı Elif birkaç gündür annesinin yanındadır. Ozan evde tek başınayken çocukluk arkadaşı Tolga yanında Lena ve muhabbet tellalı Fehmi'yle çıkagelir. Ozan, Tolga'yı evden kovalamaya çalışırken karşı komşusu emekli Eşref gelir. Salonda tek maç izleyen Fehmi bahis kuponuyla para kazanınca heyecandan ölür. Cesetten kurtulmak için uğraşırlarken birden kendilerini çok daha büyük bir belanın içinde bulacaklardır."

Oldu mu Şimdi?

Kenan Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Yavuz Seçkin, Serkan Şengül, Seda Güven gibi isimlerin yer aldığı Oldu mu Şimdi?, talihsizliklerin hep kendisini bulduğu Yaşar'ın hikâyesini anlatıyor.Doğduğu günden beri hayatı yanlış anlamalar yüzünden mahvolan Yaşar, yine bu tip bir anlama sonucu hapse girer. Hapiste tanıştığı Ömer en yakın dostu olur. Hapisten çıktıktan sonra Ömer'le birlikte birçok dolandırıcılık işi yaparlar. Ama her defasında yakalanıp tekrar hapse girerler. En son hapisten çıktıklarında tövbe etmeye karar verirler. Helal yollu para kazanacaklardır artık. O gün tövbe etmek için camiye gittiklerinde kimi kimsesi olmayan bir cenazenin kaldırılmasına yardım ederler. Yaptıkları bu yardım başlarına talih kuşu kondurur.

Ölen kişi aslında zengin bir iş adamıdır. Ve "cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur" demiştir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan bir firmanın başına geçerler. Firma her şeyiyle temizdir. Firmanın sahibi Gürcan Bey'in hasmı Ankara Vedat'ta uyuşturucu ve kaçakçılık işi yapmaktadır. Tırlarına gümrüklerde el koyuluyordur. Gürcan Bey'in firması ve tırları tertemiz olduğundan bu işlerde onun firmasını kullanacaktır. Nasıl olsa Gürcan Bey de ölmüş, bütün şirket işi bilmeyen Yaşar ve Ömer'e kalmıştır. Bu arada Ömer'in de Ankaralı Vedat'a yüklü bir kumar borcu vardır. Vedat bu borç karşılığı Ömer'i tehdit ederek birlikte iş yapma teklifinde bulunur. Yaşar bu işlere karşı olduğundan ondan habersiz yaparlar. Azerbaycan'a yüklü bir sevkiyat yaparlar. Lakin planları istedikleri gibi gitmez...

Zuzula

Kemal Özdemir'in yazıp yönettiği Zuzula, ilham için gittiği dağ evi çevresinde olağan dışı olaylara rastlayan yazar Vildan'ın hikâyesini ele alıyorAşk romanlarıyla ün yapan yazar Vildan Akın, artık eskisi gibi kitap yazamaz ve yazacak hikaye düşünemez olur. Yayın evi yetkilisi, tarzının dışında gerilim ve psikoloji türüne yönelmesini, bu tür hikayelerin daha çok ilgi gördüğünü söyler. Yazar, bu fikre sıcak bakmasa da, biraz araştırdıktan sonra denemeye karar verir. Ancak, şehirde bunaldığını, sakinlik istediğini düşünerek, yeni hikayesine odaklanmak için bir müddet dağ evine gider.

Sessiz, sakin ve doğayla baş başa olmayı beklerken anlam veremediği bir takım olaylarla karşılaşır. Köylülerin anmak bile istemedikleri korkunç olaylarla, ailesini kaybeden Çoban Ali, dikkatini çeker. Bu olayın gizemini öğrenmeye çalışırken, kendisini bir anda Ali'nin ailesinin yaşadığı dehşetin içinde bulur...

Aptallar Çetesi

Jared Hess'in yönetmen koltuğunda bulunduğu filmde Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Ken Marino, Kate McKinnon ve Leslie Jones gibi isimler rol aldı.

1997 yılında "Loomis Fargo & Company" adlı bir şirkette sürücü olarak görev yapan David Scott Ghannt'ın öyküsünün anlatıldığı filmde, tarihteki en büyük banka soygunlarından biri merkeze alınıyor.

Çaldıkları 17.3 milyon dolar ile ortadan kaybolan soyguncu bir ekibin hikayesini beyaz perdeye taşıyan film, çok karakterli bir suç komedisi olarak öne çıkıyor.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

23 Nisan 2024, Salı
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN