-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Beyaz perdede 2017 'devam filmleri'nin yılı olacak

Sinemaseverler, bu yıl beyaz perdede "Transformers 5"ten "Hızlı ve Öfkeli 8"e, "T2: Trainspotting"den "Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı"a kadar birbirinden iddialı birçok "devam filmi"yle buluşacak.

Sinemaseverler, 2017'de beyaz perdede gişe rekortmeni "Recep İvedik" serisinin yeni filminden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis"e, sinema tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olmaya aday "Hızlı ve Öfkeli"nin sekizinci filminden, "Karayip Korsanları" serisinin beşincisi "Salazar'ın İntikamı"na kadar birbirinden iddialı birçok yerli ve yabancı filmi izleyebilecek.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, bu yıl izleyicilerin merakla beklediği birçok yerli ve yabancı yapım vizyona girecek.

Devam filmi "Çalgı Çengi İkimiz: Çalgı Çengi 2" hayranlarıyla 6 Ocak'ta buluşacak. 6 yıl önce bulaştıkları mafya tarafından düğün şarkıcılığı yaptırılan Salih ve Gürkan'ın tehlike ve eğlence dolu macerasının anlatıldığı filmde, sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'a bunu gerçekleştirebilmeleri için, gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları şart koşulur. Görevi mecburen kabul eden ikilinin başına gelen ilginç olayların anlatıldığı filmin, senaristliği ve yönetmenliğini ilkinde olduğu gibi yine Selçuk Aydemir üstleniyor. Yapımın, oyuncu kadrosunda ise yine Murat Cemcir, Ahmet Kural, Rasim Öztekin, Ayhan Taş ve Şinasi Yurtsever gibi isimler yer alıyor.

"Ajan Xander Cage geri dönüyor"

Yönetmenliğini Daniel John Caruso'nun üstlendiği, senaryosunu John Brancato ve Michael Ferris'in yazdığı "Yeni Nesil Ajan: 3 Xander Cage'in Dönüşü" 27 Ocak'ta seyirciyle buluşacak. Filmin başrolünde, Vin Diesel yer alıyor.

Gişe rekortmeni Recep İvedik sevenleriyle buluşacak

Türkiye'nin gişe rekorları kıran yerli komedi serisinin beşinci filmi Recep İvedik de yeni yılın merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Recep İvedik 4, 7 milyon 369 bin 98 seyirciyle tüm zamanların gişe rekorunu kırmıştı. "Recep İvedik 5" 17 Şubat'ta izleyicinin beğenisine sunulacak.

Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden "Resident Evil: Son Bölüm" 24 Şubat'ta seyirciyle buluşacak. Yönetmenliğini bir kez daha Paul Anderson'un üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, William Levy ve Iain Glen yer alıyor.

Başrollerini X-Men serisinin genç Charles Xavier'ı James McAvoy, The Witch ile yıldızı parlayan Anya Taylor-Joy ve Betty Buckley'nin üstlendiği gerilim filmi "Parçalanmış", 17 Şubat'ta vizyona girecek.

Reis, 3 Mart'ta seyirciyle buluşacak

Adnan Menderes'in idam haberiyle başlayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesini beyaz perdeye yansıtan "Reis" de yılın merakla beklenen yerli yapımları arasında bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençliğini de ele alarak onun gözünden bir "dönem hikayesi" anlatma hedefindeki film, 3 Mart'ta vizyona girecek. Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un üstlendiği yapımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Reha Beyoğlu, eşi Emine Erdoğan'ı ise Özlem Balcı canlandırıyor.

Hızlı ve Öfkeli "8" ile maceraya devam

Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biri olmaya aday "Hızlı ve Öfkeli"nin sekizincisi 14 Nisan'da vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Gary Gray'in oturduğu yapımın oyuncu kadrosunda Vin Diesel , Dwayne Johnson, Jason Statham, Helen Mirren ve Charlize Theron bulunuyor.

Karayip Korsanları film serisinin beşinci filmi "Salazar'ın İntikamı" da 26 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Espen Sandberg ve Joachim Ronning ikilisinin oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Johnny Depp ve Javier Bardem gibi ünlü isimler yer alıyor.

Sevilen fantastik seri Transformers'ın devam halkası "Transformers 5"in 23 Haziran, Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan, yönetmenliğini "Clown" filmiyle tanınan Jon Watts'ın yaptığı "Örümcek Adam: Eve Dönüş"ise 7 Temmuz'da sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN