-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Pepee’nin sinema filmi Birlik Zamanı’nın galası yapıldı

Pepee'nin sinema filmi 'Birlik Zamanı'nın galası, yoğun çocuk katılımının yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının da bulunduğu dört bin kişiyi bir araya getirdi.

İlk olarak 2008 yılında televizyon ekranlarında çocuklarla buluşan Pepee, şimdi de beyazperdede. Pepee, 20 Ocak'ta gösterime girecek filmi ile sinemada çocuklarla buluşmadan önce ilk olarak Volkswagen Arena'da düzenlediği bir etkinlikle toplam dört bin kişiyi bir araya geldi.

'Birlik Zamanı' ismiyle çocuklarla buluşacak olan sinema filminin galasında Ali Koç, Murat Akkoyunlu, Işıl Reçber, Ayşe Tolga, Elif Gönlüm, Cansen Yeni gibi ünlü isimlerde çocuklarıyla beraber yer alırken, çeşitli STK'lardan 2 bin çocuk da filmi heyecanla izledi. Her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pepee, Urfa-Göbeklitepe, Adıyaman-Nemrut ve Kapadokya'da geçen hikayesi ile izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, filmin eğlenceli şarkısı 'Birlik Zamanı'nı tüm çocuklarla hep bir ağızdan seslendirdi.

Pepee'nin ilk sinema filmi, müzik ve şarkılarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Tamamı Kıraç tarafından hazırlanan 'Birlik Zamanı'nın şarkıları, 2017 yılında büyük küçük herkesin favorisi olacağını göstermiş oldu.

Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, "Bizi severek takip eden izleyicilerimizden sürekli olarak Pepee'nin sinema filminin hayata geçirilmesi ile ilgili yorumlar alıyorduk. Bu heyecanla biz de Pepee'nin neşesini ve öğreticiliğini sinema perdesine taşımaya karar verdik. Ve sonunda filmimizi çocuklarımızla buluşturuyoruz. Filmimiz; Urfa-Göbeklitepe, Adıyaman-Nemrut ve Kapadokya olmak üzere üç önemli bölgede geçiyor. Ülkemizin değerlerini yansıtan filmimizi binlerce çocuk ve çocuk ruhunu koruyan yetişkinlerle birlikte seyrettik. Film boyunca izleyicilerimizden aldığımız tepkiler çok güzeldi. Çocukluğunu tekrar yaşamak isteyen herkesi Pepee'nin sinema filmi Birlik Zamanı'na davet ediyoruz" dedi.

Film ile birlikte sahiplendikleri STEAM hakkında da bilgi veren Ayşe Şule Bilgiç, "Filmimizin temasına baktığımız zaman önemli bir konu dikkat çekiyor. Biz Düşyeri olarak Türkiye'de STEAM'i sahiplendik ve yaygınlaşmasını istiyoruz. STEAM; bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik disiplinlerinin baş harflerinden oluşan bir akım ve tüketen değil, üreten nesiller yetiştirme prensibi. STEAM; bu 5 disiplinin iç içe geçmiş halinin entegre edildiği her şeyin, insan için çok daha katma değerli olduğunu söylüyor. Düşyeri de kurulduğu ilk günden beri STEAM prensibinde çalışıyor. Filmin ilk sahnesi de tamamen STEAM prensibi ile başlıyor. Volkswagen Arena'da hayata geçirdiğimiz bu eğlenceli lansmanımız da STEAM'in önemini vurgulayan özel bir gala oldu. Galamız tam bir STEAM şenliği oldu diyebiliriz. Düşyeri olarak sinema filmimizde de galamızda da çocuklara hissettirmek istediğimiz bir şey vardı: İcat çıkarın" ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN