-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

“Istanbul Night Flight Aya İrini” konserleri başlıyor

15 Mayıs-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek "Istanbul Night Flight Aya İrini" konserleri, İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla buluşturacak.

"Istanbul Night Flight Aya İrini" konserleri 15 Mayıs'ta başlayıp 29 Ekim'de sona eriyor.

"Istanbul Night Flight " konserler serisi, Topkapı Sarayı'nın 1. avlusunda bulunan, dünyanın ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte hali hazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini'de gerçekleşecek. Konserlerde, Events Across Turkey organizasyonuyla İstanbul dinleyicisi dünya starlarıyla buluşacak.

Istanbul Night Flight konserler serisi, 15 Mayıs'ta, yaşayan en büyük violin virtüözü olarak bilinen ve alanında birçok ödülü bulunan Viktoria Mullova konseriyle başlayacak.

15 Eylül'de klasik müzikte bir çığır açan dünyaca ünlü ikili Igudesman & Joo, 15 Ekim'de ilk kez İstanbul dinleyicisiyle buluşacak olan André Rieu'nun "Avustralya Meleği" dünyaca ünlü Soprano "From the Heart" turnesi ile MIRUSIA, 28 Ekim'de tümü kadınlardan oluşan dünyaca ünlü quartet Salut Salon seyirciyle buluşacak.

29 Ekim'de Senfoni Orkestrası eşliğinde ilk kez prömiyeri yapılacak olan ve konsere de adını veren An Epic Symphony'nin konserinde, dünyada kemançanın varisi olarak bilinen Imamyar Hasanov'un soloistliğinde geceye özel bestelediği kemança üvertürünü ve bir kült haline gelmiş Ağır Roman filminin orijinal müziklerinin sesi Yusuf Taşkın'nın özel performansı yer alacak.

Uluslararası mapping sanatçılarının sergileyeceği görsel şovla renklenecek An Epic Symphony konserinin ardından Istanbul Night Flight, 2018'de görüşmek üzere küçük bir mola veriyor.

Aya İrini, konserler serisinde sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak.

Kaynak: NTV

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

29 Mart 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN