-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Türk-Amerikan ortak yapımı

Türk-Amerikan ortak yapımı ''BİR'' sinema filmi Mardin'i global arenaya açacak

Mardin ,Türk-Amerikan ortak yapımında ''BİR'' aşk filmine ev sahipliği yapacak. Pogo Film ve ödüllü yapımcı New Circuit'in sahibi Roy Kurtluyan ortak yapım ve yönetiminde Los Angeles -İstanbul-Mardin üçgeninde çekilecek film, Mardin'i global arenaya taşıyacak.

Estetik cerrahı Kemal ile moda editörü Yasemin'in hayatlarındaki kırılmaların ardından kesişen yolları ve aşkta bir olmalarını anlatan ve Türkiye çekimleri 2017 Ağustos ayında başlayacak film Türk-Amerikan ortak yapımında hayata geçiyor.

Hem yapımcılığını, hem de görüntü yönetmenliğini üstlendiği, Hollywood'un Oscarlı oyuncularından Christopher Walken'ın da rol aldığı 'Çapraz Ateş'le (The Power of Few) 2012 eylül ayının sonunda Los Angeles'ta düzenlenen Arpa Film Festivali'nden 'En İyi Film' ödülüyle dönen New Circuit Film'in sahibi yapımcı ve yönetmen Roy Kurtluyan ile;

Öz Hakiki Karakol, Sağ Salim 2 filmlerinin yapımında yer alan ardından TRT için İslamın Çatısı Camiler belgeseliyle işi uluslararası arenaya taşıyan yapımcı Bahaddin Kayahan Nacar ve proje ortağı reklamcı Begüm Semerci Pogo Film firmasıyla, Los Angeles -İstanbul-Mardin üçlemesinde geçecek sonsuz ''BİR'' aşkı beyaz perdeye taşıyacak.

Hikayesini Etemenanki ve Ari kitaplarıyla ünlü yazar Çiçek Sekban Tüfekçi, senaryosunu ise Ferhunde Hanımlar, Çiçek Taksi, Alın Yazım gibi TV dizileri ile Oflu Hoca'nın şifresi filminin senaristleri Uğur Kandemir Arpacı ve Zeynep Kaya'nın yazdığı 'BİR'' filminin uygulayıcı yapımcılığını ise Güneşe Yolculuk, Behzat Ç Ankara Yanıyor, Güz Sancısı, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü filmlerine de imza atan Bahadır Atay yapıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler, Mutlu Ol Yeter gibi dizileri ve Olur Olur sinema filmini yöneten başarılı projelere imza atan Kerem Çakıroğlu oturuyor.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN