-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

"2 Nisan'da Tarihi Kararlar Alacağız"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Katıldığı bir Sohbet Toplantısında Gazetecilere Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

2 Nisan'da Kongre Üyeleriyle Tarihi bir Karar Alacaklarını Söyleyen Koç, "Önümüzde Kötü, Daha Kötü ve En Kötü Olmak Üzere Üç Seçenek Var. Alt Lige İnmek, Bir Süre İçin Futbol Faaliyetlerine Son Vermek Veya Yurt Dışında Bir Takım Almak Gibi.Şu Net Bilinmelidir ki, Hiçbir Şey Olmamış Gibi Devam Etmeyeceğiz. " İfadelerini Kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tüm Sponsorlarla Görüştüklerini ve Onay Aldıklarını Söyledi. Koç, "Kongreye Tüm İhtimalleri İstişare Edeceğiz. Sponsorlarımız Biz Neredeysek Onlarda Orada Olacaklar." Dedi.

Trabzonspor Maçındaki Olaylarla İlgili de Konuşan Ali Koç, "Yüzlerce İnsan Sahaya İnmişken Bizim Futbolcularımıza 'Kavga Etmeselerdi' Deniyor. Kadıköy'de Saha Ortasında Sevindiler, Kalecilerini Havalara Attılar, Hiçbir Olumsuzluk Yaşanmadı.

Ama Bizim Futbolcularımıza 'Trabzon'da Saha Ortasında Sevinmeselerdi' Dediler. Bu Olayı Dikkatle İzleyen Bir Uzman, "Dua Edin, Maskeli Adama Karşı Futbolcularınız Sert Bir Karşılık Verdi de Sonradan Sahaya Girenlerin Cesareti Kırıldı. Bize Ceza Veremezler. Verirlerse de Vebalini Öderler." Şeklinde Konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör İsmail Kartal'a Trabzonspor Maçının 60. Dakikasından Sonra Takımı Çekebilirsin Mesajı Gönderdiğini de Açıkladı. Başkan Koç, "Bu Maç Avrupa'da Olsaydı Karşılaşmayı Tatil Etmeyen Halil Umut Meler'in de Lisansı İptal Edilirdi." Dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'a da Yanıt Veren Ali Koç, "O Arkadaş, Hayatı Aldatma ile Geçen Biri. "Türk Futbolu İçin Büyük Şans Denilen" Bu Zat, Uzun Uzun Ceza Almamız Gerektiğini Anlatıyor. Karşımızdaki Adam Defaatle Yalan Söyleyen, Kamuoyunu Aldatmaktan Gocunmayın Biri" Şeklinde Konuştu.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

28 Nisan 2024, Pazar
  • 07:00Turkuvaz Sabah
  • 10:00Müziğin Rengi
  • 12:00Turkuvaz Şarkılar
  • 15:00Müziğin Rengi
  • 18:00Karışık Kaset
BİZE ULAŞIN