-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Berkay'dan yeni albüm: AraBest

Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Berkay, yeni albümü "AraBest" ile hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Kendisinin en sevdiği arabesk şarkıları yeni albümünde seslendiren Berkay, şarkılara kattığı yorumuyla yine kendinden söz ettirecek!

Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan yeni albümü "AraBest" için tatlı bir telaş yaşamakta olan Berkay, kendisinin en sevdiği şarkıları yorumladığı albümünü kendisine çok şey katan ustalarına armağan ediyor...

Albümünde Ahmet Kaya'dan Müslüm Gürses'e, İbrahim Tatlıses'den Ferdi Tayfur'a pek çok değerli ismin sevilen şarkılarını yorumlayan Berkay "Ben bu şarkıları bizim yerimize söylemek istediğimiz her şeyi bizden daha mükemmel anlatan içimize işlemiş bir melodi ile birleştiren büyük ustalara teşekkür ve saygı duyduğumu göstermek için söyledim" diyor. "Hayatımda yaptığım en iyi şey şarkı söylemek onun için şimdi yine yeniden bağıra bağıra şarkı söylemenin tam zamanı" diyerek müzikseverlere seslenen başarılı şarkıcı, albüm kartonetinde yer alan "Herkese sonsuz teşekkür ederim şarkı söylememe açtığınız yol sizindir. Sizin şarkılarımı bir ağızdan bağıra bağıra söylemeniz, albümlerimi almanız, konserlerimi doldurmanız karanlıkta bana ışık olmuştur bu başarı bizimdir gençler, Allah eksikliğinizi göstermesin" cümleleriyle de hayranlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

BERKAY'ın "AraBest" albümü Avrupa Müzik markası ile tüm müzik marketlerde.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN