-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Muse, Skunk Anansie ve Joan Baez Konserleri İptal Oldu

İstanbul konserleri iptal edildi.

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Muse'un 26 Temmuz'da vermeyi planladığı İstanbul konseri iptal oldu.

Son albümleri 'Drones'çerçevesinde Maçka Küçükçiftlik Park'ta olması planlanan konser iptal oldu. Muse, resmi Facebook ve Twitter hesaplarında yaptığı açıklamada 'Son günlerde Türkiye'de yaşanan değişken olaylar nedeniyle 26 Temmuz'da olması planlanan konserimizi iptal etmeye karar verdiğimizi üzüntüyle bildiririz. Biletlerinizi iade edebilirsiniz. Bu durumun verdiği rahatsızlık nedeniyle özür dileriz. İlerde Türk fanlarımızla görüşmeyi diliyoruz' yazdı.

Brit rock'ın öncülerinden kabul edilen Skunk Anansie de 21 Temmuz'daki konserini iptal ettiğini şu açıklamayla duyurdu:

"Türkiye'deki hayranlarımıza: 21 Temmuz'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapılması planlanan konserimizi son günlerde yaşanan olaylar ışığında gerçekleştiremeyeceğimizi üzülerek bildiriyoruz. Muhteşem ülkenizi son ziyaretimizin üstünden 5 sene geçti. Geri geleceğiz! Kalbimiz sizinle. Sevgi ve müzikle kalın!"

Baez: 'Türkiye'deki kadar büyük bir tehlike görmedim'
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) da Joan Baez konser iptalini duyurduğu açıklamada, "İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirileceği duyurulan Joan Baez konseri sanatçının isteği üzerine iptal olmuştur. İzleyicilerimiz iade işlemleri için bilet aldıkları gişeye başvurabilirler" dedi.

Baez, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada; 'Onca savaş bölgesine, dikatörlükler altında yönetilen ülkeye, iç kargaşaların olduğu ülkeye gittim ancak Türkiye'de bugün gördüğüm kadar büyük ve öngörülemez tehlikeyi başka bir yerde gördüğümden emin değilim' dedi.

Baez, aktvist arkadaşlarını, grubunu, müzisyen meslektaşlarını asla tehlikeye atmak istemeyeceğini savundu.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

28 Mart 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN