-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Demet Akbağ: Sahnede ölmek istiyorum

Ankara Marka Festivali'nin ikinci gününde Ankaralılar Demet Akbağ ile coştu. Bir Demet Muhabbet'le sahneye çıkan Akbağ, sahnede ölmek istediğini söyledi.

İlk kez geçen ay İstanbul'da sahnelediği 'Bir Demet Muhabbet'le Ankara Marka Festivali sahnesine çıkan Akbağ'ı bin 600 kişi izledi. Yer bulamayan izleyiciler merdivenlerde oturdu. Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, Ankara Congresium'da sahneye çıkan Akbağ, 1 saat boyunca izleyenleri kahkahaya doyurdu.

Ünlü oyuncu Cem Davran moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Bir Demet Muhabbet" adlı soru cevap söyleşisine ilgi büyüktü. Salon hınca hınç dolunca, bazı izleyiciler basamaklarda oturarak Akbağ'ı izledi.

"İkinci gösterimizde turnedeyiz, ne mutlu" diyerek sözlerine başlayan usta komedyen sözlerine "Benim birlikte büyüdüklerim var aranızda, benim büyüttüklerim de var" dedi. Bu söz üzerine el kaldıran Özge Uzun'u gören Akbağ; "İşte benimle büyümüş olanlardan biri" diyerek Uzun'u alkışladı.

Şimdiye kadar rol aldığı sinema ve tiyatro oyunlarından kesitlerin barkovizyonda gösterildiği, Demet Akbağ, anılarını tazeleyerek sevenleri ile paylaştı. Kahkahaların havada uçuştuğu söyleşinin bir bölümünde ise hüzün hakimdi… İlk sinema filmi Davacı'dan bahsederken Kemal Sunal için seyirciden alkış istedi. 'Bir Demet Tiyatro' kadrosunda birlikte oynadığı ve vefat eden arkadaşlarının isimlerini tek tek anıp alkışlatan Akbağ, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Seyircilerden gelen "Hayatınızı kaleme almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Hayatımı kitaplaştırmayı düşünmüyorum ama sahnede ölmek istiyorum" cevabını verdi. 23 Aralık doğumlu olan usta oyuncu, bu yıl ilk kutlamasını Ankaralı izleyicilerden aldı. Gösterinin finalinde gündeme ve yaşananlara ithafen Hilmi Yavuz'un 'Doğunun Gurbetleri' şiirini okuyan Akbağ, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

25 Nisan 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN