-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Harika Bir Çıkış: "Gece Gölgenin Rahatına Bak"

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı ilk parçası ile adından söz ettiren genç şarkıcı Çağatay Akman "Gece Gölgenin Rahatına Bak" adlı yeni klibiyle müzikseverlerin karşısına çıktı. Youtube trend videolar listesine girmeyi başaran Çağatay Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yaptı.

Bir süre önce parçanın kasım ayı sonunda yeni klibi ile birlikte müzikseverlerin beğenisine sunulacağını ifade eden Çağatay Akman, klibin çekimlerinin farklı ortamlarda yapılmasından dolayı yaşanan gecikme için takipçilerinden özür dilemişti.

12 Aralık tarihinde piyasaya sürdüğü single parçası ile birlikte 1 günde 300 bini aşkın izlenme rakamına ulaşan Çağatay Akman, Youtube'un trend videolar listesine yirminci sıradan girmeyi başardı.

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" adlı parçanın sözlerini Koray Albayrak ile birlikte yazan genç şarkıcıya klip çekimlerinde yönetmen Yekta Özbilen eşlik etti. Parçanın aranjesini ise Mehmet Ali Sezer üstlenirken, Youtube'daki yayın platformu olarak 2645 Records tercih edildi.

Rap müzik ile yakından ilgilenen Çağatay Akman, ilk single parçası olan Gece Gölgenin Rahatına Bak'ı takipçilerinin beğenisine sundu. Farklı ortamlarda dönem dönem sahne alan genç şarkıcının parçası Youtube üzerinde 1 günlük süre içerisinde 300 bini aşkın izlenme rakamına ulaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi oldukça sevdiği öğrenilen başarılı şarkıcının yaşı ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyayı aktif olarak kullandığı dile getirildi. Popüler video uygulamalarından olan Scorp'ta da bir süre önce şarkı ile ilgili açılan başlığa onlarca video gönderilmiş ve şarkının nakarat kısmı şimdiden birçok kişi tarafından ezberlenmişti.

12 Aralıkta yayınlanan şarkının şu an dinlenme sayısı 60 milyona yaklaştı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

28 Mart 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN