-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

"Dönerse Senindir" filminin galasına ünlü akını

Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak'ın başrollerini paylaştığı "Dönerse Senindir" filminin galası 21 Aralık Çarşamba akşamı Zorlu PSM'de yapıldı.

Yapımcılığını TAFF'ın üstlendiği, 2016'nın merakla beklenen son filmi "Dönerse Senindir" 21 Aralık Çarşamba günü Zorlu PSM'de gala yaptı!

23 Aralık'ta vizyonda olacak filmin galası çok sayıda ünlü isim katıldı.


Galaya akın eden davetliler arasında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Demet Akbağ, Aslı Enver, Burak Özçivit, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Soner Sarıkabadayı, Sarp Apak, İlker Kızmaz, Gupse Özay, Eser Yenenler ve Dila Tarkan,İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Suna Yıldızoğlu, Sadi Celil Cengiz, Hakan Özoğuz (Athena), Kemal Uçar, Hatice Aslan, Sedef İybar, Müjde Uzman, Yavuz Seçkin ve kızı Zeynep Seçkin, Erdem Kınay ve Sinem Kınay, Tuğba Coşkun, Tümer Metin ve küçük oyuncu Berat Efe Parlar da vardı.

Davetliler, canlı müzik eşliğinde 'Dönerse Senindir'de bir fotoğrafçıyı canlandıran Murat Boz'un filmde çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi.

"Aşk acısının en romantik hali"ni beyazperdeye yansıtacak olan filme ilgi büyüktü! İlk defa seyirciyle buluşan film, davetlilerden tam not aldı!

Ayrıca merakla beklenen yerli romantik komedi Dönerse Senindir için, Murat Boz'un söylediği 'Dönerse Senindir' soundtrack'i yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Yasemin Allen'li soundtrack klibi de oldukça beğenilmişti.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

20 Nisan 2024, Cumartesi
  • 07:00Turkuvaz Sabah
  • 10:00Kübra Alanson ile Bilmen Lazım
  • 12:00Turkuvaz Şarkılar
  • 15:00Müziğin Rengi
  • 18:00Hayatın Ritmi
BİZE ULAŞIN