-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Ferhat Köse'den Romantik Kış Şarkısı:"Pınar Misali"

Uzun yıllardır birçok sanatçıya sahnede sesi ve gitarıyla eşlik eden Ferhat Köse'nin, yeni single çalışması "Pınar Misali" Pasaj Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayına girdi.

Sözü ve müziği Cihan Konuk'a, düzenlemesi Ferhat Köse'ye ait olan şarkı tamamen akustik bir sound'a sahip. Kayıtları Stüdyo Voice'da yapılan şarkıda Ferhat Köse'ye, Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden Serhan Yasdıman (gitar), Hakan Yelbiz (bas gitar), Abbas Karacan(perküsyon) ve Hande Ünsal(vokal) eşlik etti. Şarkının mix ve mastering'i Özgür Yurtoğlu tarafında yapıldı.

Eyüp Doğdu'nun fotoğraflarını çektiği "Pınar Misali"nin video klibi, Ferhat Köse'nin diğer kliplerinde de beraber çalıştığı Gökhan Özdemir yönetmenliğinde 4 günde tamamlandı. Kerpe, Safranbolu ve Yedigöller'de çekilen klipte Ferhat Köse'ye genç oyuncu Ayşe Taşyar eşlik etti.

Diskografi:

Ferhat Köse, sözü müziği Soner Arıca'ya, düzenlemesi Sezgin Gezgin'e ait olan "Çaresiz"(Aralık 2014), ardından söz ve müziği Cihan Konuk'a ait olan "Buraya Kadar" (Mart 2015) isimli şarkının akustik ve Selami Bilgiç versiyonuyla 3 şarkılık maxi single'ını yayınladı. Geçtiğimiz yaz sonu da sözü Sezen Aksu ve Aşkın Nur Yengi'ye müziği ise Aşkın Nur Yengi'ye, düzenlemesi Serkan Balkan'a ait "Nazlanma" ( Ağustos 2015) isimli şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Müzik yaşamının yanı sıra Ferhat Köse, bir müzik öğretmeni ve halen zihinsel engelliler okulunda müzik öğretmenliği görevine devam etmektedir.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

20 Nisan 2024, Cumartesi
  • 07:00Turkuvaz Sabah
  • 10:00Kübra Alanson ile Bilmen Lazım
  • 12:00Turkuvaz Şarkılar
  • 15:00Müziğin Rengi
  • 18:00Hayatın Ritmi
BİZE ULAŞIN