-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Müziğin Genç Sesi ve Yorumcusu-Orhan Aykut

"SUAL" ALBÜMÜYLE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞUYOR.

1980 doğumlu genç müzisyen Orhan Aykut'un "Sual" isimli ilk albüm çalışması Atölyem Production etiketi ile Kasım ayında tüm müzik marketlerde ve dijital arenada yerini aldı. Küçük yaşlarda müziğe olan ilgisiyle, piyano ve kemal dersleri alan ve bu eğitimi şan dersleriyle de bütünleştirerek mesleğine hazırlayan Orhan Aykut, bugüne kadar enstürmanı de ile birçok sanatçıya eşlik etti. Keman sanatçısı olarak tanınan ve müziğe hizmet eden Orhan Aykut, ilk albümü "Sual" de değerli aranjör Eser Taşkıran çalıştı.

Türk Sanat Müziği ezgileri ve Pop Müziği motifleriyle harmanlanan ve dokuz şarkıdan oluşan albümde sanatçının da dört bestesi yer alıyor.

"İstanbul Olsaydın", "Ömrümün Fermanı",

"Senin Olsun", "Beni Görmelisin"…

Albüme, Murat Sağır, Hakan Demirtaş, Nurullah Genç, Fatih Yeter, Muhsin Kuloğlu, Yavuz Bülent Bakiler, Adem Oslu, Zekeriya Özberk müzik ve sözleriyle destek verdiler. Albümde yeralan diğer şarkılar.

"Aşk Arsızı", "Lütfen", "Sual", "Dön", "Annem"

Orhan Aykut, "Sual" albümde söz ve müziği Özcan Korkut'a ait, Türk Müziğinin önemli eserlerinden "Annem" şarkısını da farklı bir yorum ile dinleyicinin beğenisine sunuyor. Yıllarca bir çok sanatçıya sahnede eşlik eden, tören resepsiyon ve konserlerde sahne alan Orhan Aykut, yeni albümü sevenleriyle buluşturmanın heyecanı yaşıyor.

LÜTFEN

GİTME BU AŞK YIKIK DÖKÜK

BOYNU BÜKÜK MÜ KALSIN

İSTER MİYİM HİÇ YERİMİ

BAŞKA BİRİ ALSIN

LÜTFEN Bİ DEFA ARA BENİ

BİR HALİMİ HATIRIMI SOR

BEN VİRANE HALDEYİM

SENSİZLİK BANA ZOR

DUVARDA MUTLU RESİMLER

İÇİME DOLMUŞ HÜZÜNLER

BANA DELİ DİYORLAR

VARSIN DESİNLER

Farklı sesi ve güçlü yorumuyla Orhan Aykut, Türk Sanat Müziği ve Pop Müzik severleri albümü SUAL ile yepyeni bir serüvene taşımayı planlıyor...

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show
BİZE ULAŞIN