-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

"Aşkın Mevsimi Olmaz Ki" Yayında

FERHAT GÖÇER "İLK DİNLEDİĞİMDE İÇİM TİTREDİ"

'AŞKIN MEVSİMİ OLMAZ Kİ' YAYINDA

Ferhat Göçer'in yeni albümünün çıkış parçası olan ve albüm ile aynı adı taşıyan "Aşkın Mevsimi Olmaz ki", albümden önce dijital platformlarda, radyolarda ve müzik kanallarında yayında.

Kariyerinin 9. albümünü sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Ferhat Göçer, albüm öncesi çıkış parçası "Aşkın Mevsimi Olmaz ki" yi sevenleriyle paylaşarak bir sürprize imza attı. Şarkıya, Murad Küçük'ün yönetmenliğini, Uğur İçbak'ın da görüntü yönetmenliğini üstlendiği kısa film tadında romantik bir klip de çekildi.

"İlk Dinlediğimde İçim Titredi, Çok Etkilendim"

Her albümünde, amatör söz ve bestecilere şans veren ve mutlaka onlardan şarkılar alan Ferhat Göçer, çıkış parçası "Aşkın Mevsimi Olmaz ki" yi de ilk duyduğunda içinin titrediğini, çok etkilendiğini belirtti. Göçer "Albümüme alacağım şarkı; önce benim kalbime girmeli, tüylerimi diken diken etmeli ki 'Aşkın Mevsimi Olmaz ki' bunu fazlasıyla başardı. Sözü ve müziği bir bütün, samimi, yaşanmışlığı olan bir şarkı." diyerek yeni şarkısıyla ilgili duygularını dile getirdi. Söz ve müziği Gökhan Örs'e ait olan parçanın düzenlemesini de Ozan Doğulu gerçekleştirdi.

En son 2015 yılında bir albüm çıkartan Göçer, 2016 yılını hazırlıklarla geçirmiş ve tam 12 şarkıdan oluşan, DMC etiketi ile yayınlanacak yeni albümü için yoğun bir çalışma ve hazırlık dönemi geçirmişti.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

25 Nisan 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN