-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Gökhan Tepe Sanat Hayatının 20. Yılını Kutladı!

Gökhan Tepe 20. yılını Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konser ile dinleyicileriyle birlikte kutladı.

Bu konser için özel bir repertuvar hazırlayan sanatçı sahne tasarımı ve kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte müzikseverlere aynı zamanda görsel bir şölen de yaşattı.

Sahnede Yok Yoktu!

Hem kendisinden dinlediğimiz hem de şanatçı dostlarına verdiği en sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren sanatçıyı sahnede birçok sürpriz bekliyordu. Önce barkovizyonda sanatçının biyografisinin yanı sıra Selami Şahin, Ziynet Sali, Kenan Doğulu, Ebru Gündeş ve Funda Arar'ın doğum günü mesajlarının yer aldığı sürpriz doğum günü VTR'si yayınlandı. Hemen ardından da Ebru Gündeş'in hediyesi olan, erken doğum günü pastası kesildi. Sanatçının hayatının kısa bir özeti olarak tasarlanan pastada mikrofon, gitar ve sanatçının video klibinin yayınladığı mini bir barko ve kartal vardı.

Sürprizler Bitmedi!

Pasta kesimin hemen ardından bestesini Gökhan Tepe'nin yaptığı "Ah Ulan Sevda"nın introsu girdiğinde Gökhan Tepe dahil herkes kısa süreli bir panik yaşadı ama ardından sürpriz yapan Demet Akalın'ın sahneye çıkmasıyla panik yerini şaşkınlığa bıraktı.

Konserin ikinci yarısına özel fasıl konseptiyle başlayan sanatçı akabinde sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti. Ardından gecenin son sürprizi Ayla Çelik sahneye çıktı ve geçtiğimiz yıla damgasını vuran "Bağdat" şarkısını beraber seslendirdiler.

Sanatçı, 2 saatlik konseri hem kendisini bu özel gecesinde yalnız bırakmayarak izlemeye gelen sanatçı dostları Selami Şahin, Ayla Çelik ve Demet Akalın'a hem de Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran müzikseverlere teşekkür ederek "Memleketim" şarkısıyla noktaladı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

28 Mart 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN