-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Sıla trafik kazası geçirdi!

Alınan bilgiye göre, Sıla ve ekip arkadaşlarının içinde bulunduğu cip, tem otoyolundan Ankara yönüne giderken Yeşilyayla mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yattı.

Kazada, araç içerisinde bulunan Sıla, Hande Kızıl ve Büşra Sarıkaya yaralandı, sürücü Serkan Güney ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada hafif yaralanan Sıla, ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alınırken, arkadaşları ise Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sıla'nın Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, Sıla'nın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Başhekim Ahmet Zengin , Sıla'nın hayati tehlikesinin olmadığını, sadece dizinde bir problem olduğunu ve ortopedi bölümünde bir süre gözlemde kaldıktan sonra taburcu olacağını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Düzce Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Ankara'daki konserini iptal etmedi ve sevenleriyle buluştu.

"İyiyim, iyiyim. Dipçik gibiyim. İki elim kanda olsa, gelirim." diyen şarkıcının bu sözleri alkışla karşılandı.

ATO Congresium'da, saat 21.00'de başlaması planlanan ancak yaşanan aksaklıklar dolayısıyla 22.30'da başlayan konsere 3 bin 200 kişi katıldı. Sıla, sahneye kendisi için yerleştirilen koltukta oturarak başladığı konserinde önce salondakileri selamlayarak, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Bizde Sıla ve ekibine Turkuvaz Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

25 Nisan 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN