-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Emrah Karaduman'a Bıçaklı Saldırı

Besteci ve aranjör Emrah K​araduman, Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Karaduman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Konser vermek için Eskişehir'e giden Emrah Karaduman (30), şoförüyle beraber etkinliğin yapılacağı gece kulübüne girerken bıçaklı saldırıya uğradı.

Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan Karaduman'ı karnından ve sırtından, şoförü Volkan Karaca'yı (37) da kolundan yaraladı.

Hastaneye kaldırılan Karaduman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtiliyor.

Polis saldırıyla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Aleyna Tilki'den, Emrah Karaduman Açıklaması

Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan yakın dostu DJ Emrah Karaduman'ın sağlık durumuyla ilgili Twitter hesabından bilgi verdi. Tilki, 'Arkadaşlar her şey yolunda, Emrah'ın durumu gayet iyi' dedi.

Saldırgan Olay Anını Anlattı

"ASLA ZERRE KADAR GURUR DUYMADIM"

Enis D. sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı...

"Öncelikle arkadaşlardan binlerce defa özür diliyorum gerek plotonik aşk olsun, gerek tesadüf, gerek kasıt olsun anladım ki dünyadaki hiçbir şey insanların canını yakmaya değmez. Mahkemenin kararı ile serbestim, ama tekrar bozulabilir diye düşünüyorum. Bunu söylemeseydim çok daha üzülecektim masum kalmayı ve öyle ölmeyi tercih ederim. Bununla asla zerre kadar gurur duymadım ve duymayacağım."

"GÖRÜNCE İYİ BİR İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Ayrıca ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan D., o geceyi şöyle anlattı...

"O öfkeyle gittim ama görünce iyi bir insan olduğunu düşündüm vazgeçecektim belki ama korumasının tutarsız davranışı beni o anda etkiledi. Orada kalamazdım galiba, belki onlarda istemeyecekti diye düşünüyorum istesinler ya da istemesinler beni dost olarak görmelerini isterdim her ne kadar olmasa da bundan sonra hiçbir şey yazmayacağım uzun bir süre..."

Kaynak: Posta

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN