-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Kurumsal Hayattan Sahneye,Demet Yavuz'dan İlk Single

Bir holdingin "Genç Yetenek" projesine seçilmesiyle yöneticilik kariyeri başlayan ancak müzikten hiçbir zaman kopmayan Demet Yavuz'un ilk single çalışması "Arada Bir" tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Dört X Dört cover'ı "Arada Bir"in klibi, Cenk Han Alkaya yönetmenliğinde, Gökçeada'da beş ayrı mekan ve eski bir Rum evinde 10 kişilik ekiple iki günde çekildi. Klipte Demet Yavuz'un çok sevdiği 70'ler vintage tarzı kostümler kullanıldı, onu bütünleyen saç-makyaj yapıldı. Dört X Dört'ün aynı adlı parçasının klibine gönderme yapan telefon kulübesi sahnesinde Demet Yavuz, annesinin o yıllardaki elbisesini giydi.

Demet Yavuz, 2011 yılında hayallerdeki müzik grubu fikrini gerçeğe ve sahnelere taşıma amacıyla hazırlanan Band Idea konseptiyle profesyonel müzik hayatına başladı. Sahnede, grubuyla seslendirdiği "Arada Bir" parçasını dinleyen Deniz Tuzcuoğlu'nun önerisiyle single fikri ortaya çıktı. Söz ve müziği Deniz Tuzcuoğlu'na, düzenlemesi Deniz Tuzcuoğlu ve Alp Tiner'e ait parçada keman-viyola Atalay Durmaz, davul Ozan Demir, piyano Emrah Çokünlü, gitarlar ve bas gitar Alp Tiner tarafından çalındı. Parçanın mix'i Timuçin Aksüer'e, mastering'i ise Tanju Eren'e ait. Demet Yavuz'un fotoğrafları Eda Demir Özbek imzalı.

Demet Yavuz'un "Arada Bir" parçasını bu kez akustik sound ve naif tarzıyla müzikseverlerin beğenisine sunduğu ilk single'ı tüm dijital platformlardan satın alınabilir ve dinlenebilir.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

26 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN