-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Aliye Mutlu'nun Yeni Single'ı "KAKTÜS"

Aliye Mutlu, iki yıl aranın ardından yeni single'ı "Kaktüs"ü müzikseverlerin beğenisine sundu! Walt Disney film müziklerinin sesi, milyonların elinden bırakamadığı "Battlefield 1" oyunundaki Makedonca "Zajdi Zajdi" adlı ağıtın yorumcusu, Hollanda "Sonokinetic"te "Aliye" adlı ses kütüphanesi olan, Çalıkuşu dizisinin Katina'sı Aliye Mutlu'nun, müziği kendisine, sözleri Aysuda Ülkü Zeren'e, düzenlemesi Okan Akı'ya ait yeni çalışması "Kaktüs" tüm dijital platformlarda yerini aldı. Yeni projesinde Raşit Algül'ün objektifi karşısına geçen Aliye Mutlu'nun stylingi, Ayşen Armağan kostümleriyle Elif Tüfekcioğlu imzası taşıyor. "Kaktüs"ün klibi Kemal Başbuğ yönetmenliğinde ve ödüllü sanatçı Nebi Birgi koreografisiyle çekildi.

Aliye Mutlu, "Emrivaki"nin ardından yayımlandığı iddialı single'ı "Kaktüs" ile müzik serüvenine devam ediyor! Kayıtları Stüdyo Sır Müzik'te yapılan parçada; gitarlar Okan Akı, kaval Eyüp Hamiş, yaylılar Gündem Yaylı Grubu, back vokal Aliye Mutlu ve Okan Akı, mix Okan Akı, mastering ise Gökhan Erken'e ait. "Kaktüs"ün kapağını Atakan Kalkan tasarladı.

Özel sesiyle hem Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Tinker Bell gibi Walt Disney yapımlarında, hem de dizi ve sinema filmlerinde yer alan Aliye Mutlu, oyunculuğuyla da adından söz ettiriyor. Rol aldığı "Çalıkuşu" ve "Serçe Sarayı" dizilerinin şarkılarının yanısıra, başrollerinde Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı "Kabadayı" filminin, Benjamin Walken Beladi tarafından bestelenen şarkılarını da seslendirdi. Aliye Mutlu önümüzdeki aylarda vizyona girecek, başrolünde yer aldığı sinema filminin heyecanını yaşarken, bir yandan da İngiliz film müziği bestecisi Michael Vickerage ile sinematik pop projesi üzerine çalışıyor. Aliye Mutlu, dünyada milyonların elinden bırakamadığı video oyunu "Battlefield 1"e Türk imzası atarak, oyunun ses getiren bir bölümünde "Zajdi Zajdi" adlı Makedonca ağıtı seslendirdi. Oyunun bu kısmı Youtube'da 1 milyon tıklandı. Oyunun yabancı fanları, oyunun bu kısmında oynamayı bırakıp ağladıklarını söylüyorlar.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

25 Nisan 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN