-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Tufan Kayhan "MAHALLE"sine Geri Dönüyor

90'lı yılların en hit şarkılarından biri olan Yasak şarkısının efsanevi yorumcusu Tufan Kayhan, "Mahalle" şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapıyor.

Tufan Kayhan'ın Poll Production (King Müzik) etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulacak yeni teklisi "Mahalle", 22 Eylül Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Ekranlardan uzak kaldığı süre içerisinde müzikten hiç kopmayan Tufan Kayhan, uzun yıllar İstanbul, Bodrum ve Marmaris'in en ünlü eğlence mekanlarında sahne almaya devam etti.

Ünlü görüntü yönetmeni Mert Akay'ın 10 kişilik ekibiyle, İstanbul'un en güzel semtlerinden Galata, Balat, Asmalı Mescit, Kadırga ve Sarıyer'de tamamlanan klibin çekimleri 3 hafta, montajı ise 2 hafta sürdü.

Sözü ve müziği Tufan Kayhan'a ait olan "Mahalle"nin aranjesi; başta Tarkan, Ajda Pekkan, Hande Yener, Hadise ve Betül Demir olmak üzere pek çok ünlü sanatçının aranjelerini yapan Emirhan Cengiz'e ait.

"O eski mahallelerin kokusunu herkes özlemiştir... Anneannelerimizin yaptığı böreklerin kokusunun sokaklara kadar yayılması, akşamları geç saatlere kadar sokaklarda oynayan çocuklar... Komşu kızı hikayelerimiz... Portakal bahçelerinde bakışmalarımız, utanmalarımız... Duvarlara sevdiğimizin ismini yazmalarımız ya da kırgınlıklarımızı dile getirişlerimiz... Feryat figan çığlıklarımıza şahit olan sokak duvarları... Hepimiz çok özledik böyle samimi, sıcak duyguları" diyen Tufan Kayhan, şarkısında özlemini duyduğu o eski mahalleleri, çocukluğunu anlatıyor ve ekliyor "Hepiniz Mahalle'me hoş geldiniz "

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN