-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Gece YoIcuları "YALAN" İle Geldi

Gece Yolcuları, 2015 yılında yayınladıkları son single çalışmasının ardından iki yıllık suskunluğunu "Yalan" ile bozuyor. 21 Aralık Perşembe günü Soner Sarıkabadayı'nın yapımcılığında, Pdnd Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlanacak şarkının sözleri Uğur Arslantürkoğlu'na, müziği Edis İlhan'a, düzenlemesi ise Özer Dönerkaya'ya ait.

Bugüne kadar "Unut Beni", "Meyhaneler Sen", "Neden?", "Affedecek Misin?" gibi pek çok hit şarkıya imza atan Gece Yolcuları'nın yeni single'ı "Yalan"ın video klip yönetmenliğini Işıl Reina yaptı.

Dört gün süren Balkan seyahati sonrası yazılan şarkı: "Yalan"

Şarkı 2015 yazında Edis İlhan ve Uğur Arslantürkoğlu'nun birlikte biraz kafa dinlemek biraz da tatil yapmak için Balkanlar'da yaptıkları tatilin sonunda ortaya çıktı. Yerel müzisyenlerle vakit geçirip müzik yapan ikili, gezdikleri dört farklı şehrin ruhlarındaki etkileri sonunda Edis İlhan'ın yaptığı bestenin üzerine Uğur Arslantürkoğlu sözlerini yazması "Yalan" gibi farklı bir şarkının Gece Yolcuları'nın repertuarına katılmasını sağladı.

Müzik otoriteleri tarafından Türkiye'nin en iyi erkek vokallerinden biri olarak gösterilen Gece Yolcuları'nın solisti Edis İlhan; "Şarkıları radyolarda en çok çalan ve bir numara olan grup olduklarını ve Yalan single için de aynı başarıya ulaşacaklarına inandığını" söyledi.

Yayınladıkları şarkılarla büyük kitleler tarafından sevilen Gece Yolcuları, Balkan enstürmanlarının konuk olduğu eğlence limiti yüksek yeni şarkıları "Yalan" ile dinleyicisini 2018 yılında yayınlanacak albüm öncesi çok eğlendirecek ve şaşırtacak.

GECE YOLCULARI

Vokal: Edis ilhan

Gitar: Ugur Arslantürkoglu

Gitar: Umut Yıldız

Bas Gitar: Orkun Gezer

Davul: Deniz Kaymaraz

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

19 Nisan 2024, Cuma
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN