-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

İlkay Toktaş'tan 10 numara arabesk albüm

ALBÜM ÖYKÜSÜ

Yapım : MEGA MÜZİK – ETHEM ZEYTİNKAYA

Prodüktör, müzik yönetmeni, aranjör : Selim Çaldıran- AYDIN KARA

Süpervisör : Ayşe Birgül Yılmaz

Albümde eserlerini yorumladığım besteciler: Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Vedat Yıldırımbora, Burhan Bayar, Selami Şahin, Orhan Akdeniz, Ferhat Tunç, Vural Şahin, Fethi Demir.Mustafa Sayan

Ben her zaman müzikle iç içeydim hep vardım. Her şeyin bir zamanı olduğuna inananlardanım. Albüm için belki de iyi zaman bu zaman. Katıldığım Popstar da ülkemizin önemli sanatçı ve starların sesim ve hakkımda yaptığı yorumları beni dinleyen izleyenlere bir kez daha hatırlatmak istedim.

EBRU GÜNDEŞ : " O kadar güzel bir sesi var ki birçok ünlü starlardan daha güzel bir sese sahip. Hayran bakıyorum, hayran kalıyorum. Beş saat şarkı söyle bıkmadan dinleyebilirim. Herkese nasip olmayan çok güzel çok özel bir sese sahip en beğendiğim en olağanüstü bir ses. Ne kadar övsem o kadar fazla bir ses. 10 NUMARA. "

ORHAN GENCEBAY: " İlkay çok kendine has bir yorumcu. Herkeste olmayan bir sese sahip ve son derece sesine hakim Çok iyi bir yorumcu. 10 NUMARA "

BÜLENT ERSOY : " Sanki sesinde makara var gibi. 10 NUMARA "

İBRAHİM TATLISES : " Şarkı okumana yorumuna zerre-i miskal kadar kusur bulamam. Şu an piyasadaki hiç kimse senin yaptığın bu nağmeleri yapamaz. " 10 NUMARA "

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN : İlkay söylediği her şarkıya başka bir yorum katıyor. Bu İlkay diyebileceğim bir imzası var. 10 NUMARA "

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

28 Mart 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN