-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Yayınlanmamış Şarkıları Albüm Oldu

Arabesk müziğin 'Baba'sı Müslüm Gürses'in daha önce yayınlanmamış şarkıları, yeni bir albümde toplandı.

Müslüm Gürses'in bugüne kadar yayınlanmayan albümü 'Mahzendeki Şarkılar' yayınlanmayı bekliyor. Müslüm Baba'nın eşi Muhterem Nur, albüm için Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan el sıktı.

'Ömrümce Ağladım' isimli yeni kitabıyla büyük beğeni toplayan Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in bu çalışması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bugüne kadar duyulmamış yepyeni şarkıların bulunduğu albüm, 18 Ağustos'ta internette, 24 Ağustos'ta da müzik marketlerde olacak.

ELENOR MÜZİK'ten yapılan açıklama;

Vefatından sonra hayran kitlesi artan, albümleri satan, adına etkinlikler düzenlenen, müziği, kişiliği, eserleri, felsefesi ile üniversitelerde araştırmalar yapılan Müslüm Gürses, Bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ… bırakanlardan.

Ölümünden yıllar sonra hiç duyulmamış şarkılarla dolu yeni bir albümle sevenlerine seslenmek belki de ilk kez Müslüm Baba'ya nasip olmuştur.

Müziği ile olduğu kadar kişiliği ile de sevilen Müslüm Gürses, gerek albüm satışlarında gerekse dijital ortamda dinlenmesi ile rekorlar kırmaya devam etmekte. "Sanatçılar öldükleri zaman değil unutuldukları zaman ölürler." düşüncesinden yola çıkarsak Müslüm Gürses sevenlerinin gönlünde yaşamaya devam edecek.

2017 yılı Müslüm Gürses'e bir vefa yılı olmuştur. Eşi Muhterem Nur'un Müslümü anlatan kitabı, ölümünden sonra duyulmamış şarkılarla çıkan Mahzendeki Şarkılar albümü, Hayatının anlatıldığı bir sinema filminin çekimlerine başlanması ve televizyon dizilerinde Müslüm Gürses'in şarkılarını duymak, hatta onun şarkılarının dizilere isim olarak verilmesi onun gönüllerde yaşamaya devam ettiğinin kanıtları gibidir.

Serkan Çağrı tarafından her yıl yapılan Klarnet Festivali'nin bu yıl Müslüm Gürses'in şarkıları ile renklenecek olması, Müslüm Baba ile sevenleri için bir randevu daha demektir.

Sevenleri Müslüm'ü hiç baba olamamasına rağmen onu baba olarak sevmişler ona "Baba" demişlerdir. Herhangi bir gün mezarı başına giderseniz, pırıl pırıl ve çiçeklerle dolu olduğunu görebilirsiniz. Mezarının başı Makber eserinde yazıldığı gibi pür nur olmuştur. Fanları onu mezarı başında şarkılarla, dualarla, hayatı, ailesi ve felsefesi hakkındaki sohbetlerle anmaya devam ediyorlar.

Mahzendeki Şarkılar'ın yapımcısı Muhteşem Candan bu albüm çıktığından beri sevenlerinin yazdığı mesajlar telefonlar bizi hem duygulandırdı hem mutlu etti. Onların isteklerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Albümdeki şarkılar için yeni klipler geliyor, onu "Unutmayacağız Unutturmayacağız" dedi

Müslüm Gürses'in sevenlerinin hiç vazgeçmediğini hatta yeni hayranlar ile sevenlerinin çoğaldığını gördükçe uzun yıllar şarkılarla yaşayacağına, müzik tarihinde de yerini alacağına inanıyoruz.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

18 Nisan 2024, Perşembe
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN