-
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Nisanda İki Kupa Gitti, Biri Zora Girdi

Fenerbahçe'nin Nisan Ayında Aldığı Sonuçlar Umutları Tüketti. Sarı Lacivertliler Hem Saha İçi Hem de Saha Dışında Oldukça Gergin Bir Süreç Geçirdi.Olaylı Trabzonspor Maçıyla Başlayan Süreçte Önemli Kararlar Verildi. Futbol Takımının Aldığı Sonuçlar da Moralleri Fazlasıyla Bozdu.

2 Nisanda Kulüp Tarihinin En Kritik Günlerinden Biri Yaşanadı. 30 Bine Yakın Üye "Ligden Çekilme"Gündemiyle Ülker Stadına Koştu. Ancak Başkan Ali Koç Ligden Çekilmenin Gündemde Olmadığını Söyledi.

Üyeler Şaşkınlık Yaşarken, Yönetime Süper Kupaya Çıkmama ya da U19 Takımıyla Çıkma Yetkisi Verildi. Genel Kurul Hayal Kırıklığıyla Noktalandı.

7 Nisandaki Süper Kupa Finaline Fenerbahçe, U19 Takımıyla Çıktı. Maçın Başlamasıyla Fenerbahçeli Oyuncular Prese Başlarken, Galatasaray 50. Saniyede İcardi ile Golü Buldu. Daha Sonra Yönetici Ahmet Ketenci, Takımı Sahadan Çekti.

Süper Kupayı Ezeli Rakibi Galatasaray'a Bırakan Fenerbahçe, Lig ve Avrupa'ya Odaklandı. Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Olympiakos'la Eşleşen Sarı Lacivertliler, İlk Maça 11 Nisan'da Çıktı. İsmail Kartal'ın Öğrencileri 3-0 Geriye Düştüğü Mücadeleyi 3-2 Kaybetti.

18 Nisan'daki Rövanşta Fenerbahçe 11. Dakikada Öne Geçse de İkinci Golü Bulamadı. Uzatmalara Giden Karşılaşmada Skor Değişmeyince Seri Penaltı Atışlarına Geçildi. Penaltıları Kaybeden Sarı Lacivertliler Avrupa Defterini Dramatik Bir Şekilde Kapattı.

Fenerbahçe Olympiakos Şokunu Atlatamadan Sivas'ta Büyük Bir Şok Yaşadı. 2-2 Biten Karşılaşma Sonrası Bitime 5 Hafta Kala Lider Galatasaray ile Fark 4 Puana Çıktı.

Fenerbahçe, Elinde Kalan Tek Hedef Olan Lig Şampiyonluğu Yolunda da Ağır Bir Yara Aldı.

Bu Haberi Paylaş:
Canlı Yayına Mesaj Gönder
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

RADYO TURKUVAZ

07 Mayıs 2024, Salı
  • 07:00Uğur'la Güne Merhaba
  • 10:00Gönül Dostu Füsun
  • 12:00Utku'yla İstekler
  • 15:00Hilal Özgani ile Sosyal Hayat
  • 17:00Hopdedik Ayhan Show

Ajanda son 12 Saat

BİZE ULAŞIN