-
  • 25°C

Mor ve Ötesi 20. Yılını Kutladı!

Rock müzik sahnesine birbirinden özel şarkılar, albümler ve performanslar kazandıran mor ve ötesi, 20 yıllık yolculuğunu İstanbul'da bir gösteri merkezinde verdikleri konserle kutladılar.

Sahnede grubu yalnız bırakmayan sürpriz konuk sanatçılardan Şebnem Ferah grubun sevilen şarkılarından "Küçük Sevgilim"i mor ve ötesi ile beraber seslendirdi.Gecenin en şaşırtıcı sürprizi ise Cem Yılmaz'ın "Cambaz" şarkısında bir anda sahneye çıkmasıydı. mor ve ötesi ile Cem Yılmaz şarkıyı söylerken 3 bin izleyici hep bir ağızdan onlara eşlik etti.

Konserde gruba ayrıca "Anlatamıyorum", "Büyük Düşler", "Nakba" ve "Güneşi Beklerken" şarkılarında Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası üyelerinden Melisa Uzunarslan, Kerem Berkalp, Filip Kowalski ve Çağlayan Çetin'den oluşan yaylı quartet eşlik etti.

Bu Haberi Paylaş:
  • 25°C

Mobil Uygulamalarımız

App Store Google Play

RADYO TURKUVAZ

07 Haziran 2026, Pazar
  • 07:00Turkuvaz Sabah
  • 09:00Radyo Turkuvaz'da Hafta Sonu
  • 18:00Hayatın Ritmi
BİZE ULAŞIN
BİZE
ULAŞIN